Vágólapra másolva!
Az Újpest gyors vezető gólját követően a Zalaegerszeg átvette az irányítást, szinte tetszés szerint alakította ki helyzeteit és ilyen különbséggel is teljesen megérdemelten nyert. 

Újpest - Zalaegerszeg 1-4 (1-2)
Megyeri út, 3000 néző
vezette: Szarka
Újpest: Posza - Szélesi (Korolovszky, a szünetben), Tamási, Medgyesi (Poljakovic, 57.), Pető - Erős, Dvéri, Kunzo, Lőw - Tokody, Vagner (Herczeg, 75.)
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Urbán, Csóka, Szamosi - Nagy L. (Babati, 79.), Molnár, Balog, Egressy (Róth, 75.) - Waltner, Kenesei (Bonchis, 89.)
gól: Tokody (3.), illetve Nagy L. (33.), Kenesei (39.), Balog (49.), Waltner (65.)
sárga lap: Tamási (82.)
piros lap: Korolovszky (83.)

3. perc: Dvéri a felezővonaltól indította Lőwöt, a szélső középre adott, és a berobbanó Tokody 13 méterről a kapu bal sarkába perdített (1-0).
33. perc: Kenesei az újpesti térfél közepén lefordult a védőkről, Balog elé tálalt, a középpályás egyből középre ívelt, s az érkező Nagy L. 7 méterről lágyan a jobb sarokba helyezett (1-1).

39. perc: egy jobb oldali zalaegerszegi támadás végén Szélesi röviden szabadított fel, Egressy a megszerzett labdát, egyből középre gurította, s Kenesei 5 méterről a kapu közepébe talált (1-2).

49. perc: Balog az újpestiek 16-osának bal oldali sarkánál kapott labdát, két védőt is kicselezett, majd 14 méterről a kapu jobb sarkába lőtt (1-3).

65. perc: Kenesei kitűnő labdával ugratta ki Egressyt. A csatár egyedül vezethette a labdát az Újpest kapujára, senki nem zavarta, lőhetett volna, de ő inkább a mellette futó Waltner elé játszott, aki könnyűszerrel gurított 5 méterről az üres kapuba (1-4).

83. perc: a szabálytalanságot jelző asszisztenst Korolovszky megsértette, ezért Szarka játékvezető kiállította az újpesti játékost.

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei