Vágólapra másolva!
Nagyiramú, változatos fordulatos mérkőzésen mindkét kapu sokszor forgott veszélyben. A lelkesen küzdő, nagyon egységes soproni csapat megérdemelten rabolt pontot a listavezetőtől.

Borsodi Liga, 18. forduló
MATÁV Compaq Sopron - MTK Hungária 0-0
Sopron, 4500 néző, vezette: Juhos.
Sopron: Farkas - Varga, Szabados (Orabinec 9.), Horváth R. (Prazenica 56.), Salagean - Sira, Csiszár, Somogyi, Tóth I. (Bausz 87.) - Tóth M., Nagy T.
MTK Hungária: Hajdu - Mónos (Czvitkovics 19.), Smiljanic, Elek (Kanta 37.), Füzi - Zavadszky (Brazenac 74.), Horváth L., Lazic, Madar - Illés, Ferenczi.
Sárga lap: Csiszár (39.), illetve Madar (70.).

Annak ellenére, hogy nem látott gólt, jól szórakozott a soproni közönség. Kiegyenlített első negyed óra után MTK-helyzetek és Farkas-bravúrok következtek, majd az első félidő hajrája már a soproniaké volt. A második játékrészben folytatódott a nagyiramú, változatos játék. Az utolsó tíz percben a Matávnak két ziccere is volt, e lehetőségeknél azonban Hajdu védett nagyszerűen. Összességében egy küzdelmes, jó iramú, színvonalas találkozón a határtralan lelkesedéssel és helyenként jól is játszó soproni gárda megérdemelten szerzett pontot a bajnoki tabellát fölényesen vezető MTK-val szemben. A soproni pontszerzés értrékét növeli, hogy a csapatát "távirányítással" vezérlő Reszeli Soós Istvánnak és segítőjének, Fedor Sándornak sérülések miatt többször is át kellett szervezni a Matáv védelmét.

Reszeli Soós István: "Büszke vagyok a csapatomra. Úgy gondolom, annak ellenére, hogy nem látott gólt, jól szórakozott a közönség. Játékosaimat a meccs heve belevitte egy nyíltabb játékba. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, a csapat a listavezető ellen is megmutatta, hogy jó úton halad. Remélem, sérültjeink hamar felépülnek."

Bognár György: "A szezon során ez volt a második meccsünk, amelyen nem volt folyamatos és jó a játékunk. A válogatottból visszatért játékosaink önmagukhoz képest gyengén, a Sopron viszont nagyon jól játszott. Talán több helyzetünk volt, de úgy érzem, a döntetlen igazságos.

Botár László