Vágólapra másolva!
Pénteken rajtol a 6. lábtenisz-kontinensviadal mezőnye, az eseménynek a szolnoki Olaj-csarnokban lesz a helyszíne péntektől vasárnapig. Szerdán este már minden kérdőjel eltűnt, ugyanis kihirdette csapatát Zoufal Nándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.


"Mivel kilenc főt lehet nevezni az Európa-bajnokságra, nem akartuk tovább csigázni a várakozást" - kezdte nemzeti csapatunk szakvezetője.

"Egyesben Pál Tamás (Kaposvár FTSE), párosban: Pintér Balázs-Dienes Tivadar (Budapesti Rosco) duó, tartalék Ács Károly (Konstrukció Szolnok), hármasban: Tatár Péter-Királyvölgyi László-Dienes Tivadar (Budapesti Rosco), tartalékok: Juhász Tibor (Kaposvár FTSE) és Szigeti Béla (Konstrukció-Szolnok) képviseli színeinket."

"Mint ahogy már többször is nyilatkoztam, megfelelőnek tűnik a sorsolásunk, egy érmet mindenképpen várok a fiúktól, két éremmel már elégedettek lehetünk. Bizakodó, elszánt a hangulat, azt gondolom, hogy jól sikerült a felkészülés, mindenki nagyon oda fogja tenni magát, hiszen többüknek ez lesz majd az utolsó nemzetközi fellépésük."

Az Európa-bajnokság programja
November 16., péntek
8.00: Egyéni selejtezők
16.00: páros selejtezők

November 17., szombat
8.00: páros középdöntők
11.00: ünnepélyes megnyitó,
12.00: hármas selejtezők

November 18., vasárnap
8.00: egyes, páros, hármas helyosztók.
12.00: közönségjátékok, tánc, aebrobik, fitnesz és rock and roll bemutatók, sztárvendég a Fiesta együttes
14.00: az egyes, a páros, és a hármas számok döntői.
17.00: Ünnepélyes eredményhirdetés

Varga Csaba

Korábban:

A kontinens legjobb lábteniszezői Szolnokon