Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 17. fordulójában a második ZTE a mérkőzés elején lebecsülte tizedik helyezett ellenfelét. Ezt kihasználva a kispestiek húsz perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. A hátralévő időben mezőnyfölényben játszottak a hazaiak, de a vendégek hősiesen védekezve elvittek egy pontot.

Borsodi Liga, 17. forduló:
Zalaegerszeg - Kispest 2-2 (1-2)
Zalaegerszeg, 8000 néző
vezette: Kiss B.
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Urbán, Csóka, Szamosi - Nagy L., Molnár B. (Bonchis 63.), Balog, Egressy - Kenesei, Waltner (Sabo 64.)
Kispest: Udvarácz - Babos Á., Lőrincz, Balint, Aranyos (Füzi 92.) - Dubecz, Pintér, Lipták, Piroska - Borgulya (Herczegfalvi 67.), Sasu (Faragó 61.)
gól: Kenesei (26.), Egressy (50.), illetve Borgulya (7., 20.)
sárga lap: Szamosi (70.), illetve Babos (53.), Lipták (53.)

7. perc: Egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Borgulya lépett ki a védők közül, és 8 méterről a kapuba lőtt (0-1).

18. perc: A Kispest szektorából néhányan a kerítésen átmászva be akartak jutni a pályára. A rendezők a rendőrség segítségével megállították a szurkolókat.

20. perc: Borgulya a 16-os vonalán kicselezte Urbánt és Csókát, majd a kilépő Turi mellett a jobb alsó sarokba gurított (0-2).

26. perc: Kocsárdi jobboldali beadása után Kenesei 5 méterről fejelt a hálóba (1-2).

50. perc: Kenesei és Lőrincz küzdött a labdáért, ami Egressy elé kerül és a csatár 7 méterről a bal alsó sarokba bombázott (2-2).

Ajánlat:

A BL állása