Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 17. fordulójában sima győzelmet aratott a jó formát mutató Videoton a sereghajtó Vasas otthonában. A gólt megelőzően elfogyott a Vasas szurkolók türelme, és a Fáy utcai díszpáholy előtt kisebb tüntetés zajlott le, a feldühödött piros-kék hívek Gyalog András ügyvezető elnök távozását követelték. Valóságos lincshangulat alakult ki, és csak a biztonsági emberek sorfala gátolta meg, hogy a feldühödött tömeg ne jusson be a dísztribünre, ahol egyébként a klubvezető nem is volt jelen.

Borsodi Liga, 17. forduló:
Vasas - Videoton 1-3 (0-1)
Fáy utca, 2500 néző
vezette: Hajdó
Vasas: Nota - Herczeg (Polonkai 49.), Juhár, Tóth A. - Schindler, Hegedűs, Szili, Kovrig (Nagy S. 61.), Andre - Maróti (Zrlic, 46.), Tóth N.
Videoton: Végh - Kovács, Pomper, Vilotic, Bekő (Tímár 83.) - Szalai, Némedi, Tóth B., Komódi (Hamar 74.) - Földes (Kiskapusi 65.), Terjék
gól: Polonkai (90.), illetve Komódi (34.), Terjék (58.), Szalai (79.)
sárga lap: Hegedűs (71.), Juhár (78.), illetve Pomper (75.)

34. perc: Tóth B. hosszú ívelésére Földes rajtolt, egy csellel a teljes Vasas védelmet, s a kifutó Notát is becsapta, majd Komódi elé tálalt, neki már csak az üres kapuba kellett gurítania (0-1).

58. perc: Terjék indította el jobboldalon Szalait, aki egészen az alapvonalig vezette a labdát, majd onnan középre ívelt, és az érkező Terjék 8 méterről ballal, kapásból a bal sarokba bombázott (0-2).

79. perc: Kovács száguldott el a jobboldalon, ő is az alapvonalig vezette a labdát, majd éles beadását Terjék szinte tálcán tálalta Szalai elé, s ő könnyedén helyezett az üres kapuba (0-3).

90. perc: Szinte utolsó pillanataiban szépített a Vasas: Polonkai a 16-osnál egy szép csellel tisztára játszotta magát, majd 12 méterről, Végh mellett a kapu bal sarkába helyezett (1-3).