Vágólapra másolva!
Megváltozott a jövő évi Magyarország-Spanyolország válogatott labdarúgó-mérkőzés időpontja: március 27. helyett csak augusztusban kerül sor a barátságos találkozóra. Az esemény apropója: Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás támadójának 75. születésnapja.

"A spanyol szövetség kérte a halasztást, ugyanis adminisztrációs hiba történt és március 27-re már Hollandiával is lekötött egy meccset" - mondta Berzi Sándor, az MLSZ főtitkára. "Egyeztettünk Gellei Imre szövetségi kapitánnyal és természetesen elfogadtuk a kérést. A pontos augusztusi időpontot egyelőre nem tudom, de az biztos, hogy a szeptemberben kezdődő Eb-selejtezők előtt ez lesz a válogatott utolsó előkészületi meccse."

A főtitkár szerint a macedónok elleni, november 14-i barátságos összecsapás után véglegesítik a tavaszi műsort. "Március 27-re és április közepére is keresünk még ellenfelet. Egyelőre csak az biztos, hogy februárban a ciprusi négyes tornán veszünk részt: 11-én Csehországgal játszunk és a végeredménytől függően két nappal később Ciprus vagy Svájc következik.

Korábban: