Vágólapra másolva!
Vinnie Jones visszatérne a pályára - állítja az angol negyedik osztályban szereplő Carlisle United elnöke, Roddy Collins, aki régi jó haverja a filmes pályára tért egykori brutális hátvédnek.

Fotó: Reuters
Jones és Cantona (balra), az angol futball tökös gyerekei egymás ellen, még 1997-ben, egy FA-kupameccsen
Carlisle

Collins a Carlisle hivatalos honlapján azt nyilatkozta: "Vinnie elfogadta a meghívásunkat a jövő heti meccsre, így felmérhetjük az erőnlétét, ő pedig eldöntheti, akar-e nálunk játszani a szezon hátralévő részében. Hétfőn reggel beszéltem vele, és éreztem, nagyon komolyan gondolja a játékot - legalábbis egy meccs erejéig. Ebből kell kiindulnunk."

A 36 éves Vinnie Jones 1998-ban hagyta abba a futballt: a Chelsea, a Sheffield United, a Leeds, de főleg a Wimbledon hátvédjeként több mint tizenkét éven át aprította a csatárokat. A világ egyik legdurvább labdarúgója először Guy Ritchie A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjében szerepelt, majd játszott Nicolas Cage oldalán a Tolvajtempóban, Ritchie második filmjében, a Blöffben Brad Pitt, illetve a Magyarországon éppen ezen a héten a mozikba kerülő Kardhalban John Travolta mellett.

Korábban:

Vinnie Jones, a hírhedt focista saját filmjén dolgozik - [2000. augusztus 25.]

[origo]