Vágólapra másolva!
Mint minden frissen kinevezett edző, Gellei Imre, a labdarúgó A válogatott szövetségi kapitánya is saját stábjával szeretne dolgozni a jövőben. Az MLSZ-ből szerzett információnk alapján Bicskei Bertalan exkapitány két pályaedzője, Weimper István és Ruzics Miklós távozik, akárcsak Sallói István technikai vezető. Utóbbi intézi még a válogatott ügyes-bajos dolgait a Macedónia elleni november 14-i, Újpesten rendezendő mérkőzésen, ám ezt követően Magyar Zoltán, az olimpiai együttes menedzsere veszi át ezt a szerepkört.

Változás lesz az orvosi stáb élén is, dr. Szilágyi György helyét dr. Lejkó Dezső veszi át. Az csak később derül ki, hogy Szilágyi doktor elfogadja-e az ajánlatot az olimpiai csapatnál, s ugyanez a helyzet Sallóival is, ám utóbbi a hírek szerint nem szívesen vállalná ezt a feladatot.

A masszőr továbbra is Eisemann László marad az A válogatott mellett, Gellei pályedzője pedig Dajka László lesz, aki az NB I/B Keleti csoportjának élén álló Békéscsaba trénereként segítette az új kapitány munkáját a románok és az olaszok elleni vb-selejtezőn. Az olimpiai csapat szakvezetőjét hivatalosan november 9-én kivánják kinevezni a szövetség elöljárói, de komoly meglepetést jelentene, ha nem Róth Antal, a szintén NB I/B-s Pécs edzője kapná meg ezt a tisztséget, aki többek között Mezey Györgynek, az Edzőképző Központ vezetőjének, az MLSZ elnökségi tagjának a támogatását élvezi.