Vágólapra másolva!
Kivéve Lizarazura es Sagnolra, a BL-győztes Bayern München két szélsőhátvédjére a francia válogatott közelgő ausztráliai túráján. Ők ketten sérülésük mellett azért is kaptak felmentést, mert november 27-en, Tokióban az Interkontinentális Kupáért játszanak a Libertadores Kupavédőjével, az argentin Boca Juniorsszal.

Makelele es Zidane is rajta van Roger Lemerre listáján, így ők nem léphetnek pályára a Real Madridban november 11-én, a Zaragoza elleni idegenbeli bajnokin a La Romareda-stadionban. A legnagyobb kárvallott az Arsenal, ahonnan négy légióst is behívott Lemerre: Henryt, Wiltordot, Vieirat es Pirest. Még olyan, nem kimondottan törzstagnak számító hátvéd, mint Christanval (Barcelona) is ott van a keretben:

kapusok: Fabien Barthez (Manchester United), Grégory Coupet (Lyon), Ulrich Ramé (Bordeaux)

hátvédek: Vincent Candela (AS Roma), Philippe Christanval (FC Barcelona), Marcel Desailly (Chelsea), Frank Leboeuf(Marseille), Mikael Silvestre (Manchester United), Lilian Thuram (Juventus Turin)

középpályások: Eric Carriére (Lyon), Christophe Dugarry (Bordeaux), Christian Karembeu (Olympiakos) Claude Makelele(Real Madrid), Emmanuel Petit (Chelsea), Robert Pires (Arsenal), Patrick Vieira (Arsenal), Zinedine Zidane (Real Madrid)

csatárok: Thierry Henry (Arsenal), David Trezeguet (Juventus), Sylvain Wiltord (Arsenal)