Vágólapra másolva!
Sokak szerint a Real Madrid Zinedine Zidane megvásárlásával valósággal verhetetlenné vált, és jó néhányan már minden trófeát jó előre odaadnának a királyi gárdának. A csapat egyik legnagyobb sztárja, Luis Figo ezzel azonban nem ért egyet: szerinte az sem lenne csalódás, ha a Real semmit sem nyerne...

Ezt a mindenképpen meglepő kijelentést a portugál középpályás a tegnapi napon tette, amikor egy sajtótájékoztatón kérdezték őt új csapattársáról. "Természetesen nagyon örülök, hogy megszereztük Zidane-t, vele könnyebb lesz átlendülni az óhatatlanul is jelentkező holtpontokon. A nagy nevek azonban egyáltalán nem garantálják a győzelmeket, ahhoz, hogy bajnokok legyünk, sokkal többet kell küzdenünk és futnunk, mint a többieknek" - jelentette ki a világsztár. Szerénységre valló szavak, lehet, hogy néhány magyar futballistának nem csak a játéktudásban lenne mit tanulnia a legutóbbi aranylabdástól.

A klub elnöke, Florentino Pérez egyébként szintén megszólalt, és az ő mondatai sem voltak átlagosak: a presidente ugyanis kijelentette, hogy a Manchester Unitedet tekinti követendő példának - legalábbis ami az egyesület irányítását tekinti. "A Manchesternél teljesen új alapokra helyezték a labdarúgást azzal, hogy üzleti alapon működtetik a klubot. Mi a Real Madridnál szeretnénk, ha a pályán kívül hasonlóan sikeresek lennénk, mint ők" - mondta Pérez.

Ajánlat:

Real Madrid

Korábban: