Vágólapra másolva!
Amiről hetek óta cikkezett a spanyol és az olasz sajtó, az most már bizonyosnak tekinthető: Gaizka Mendieta, a Valencia középpályása a Lazióhoz szerződik, 40 millió dollárért. Zidane-mezből naponta háromszázat adnak el a Real ajándékboltjában.

A Marca információja szerint a Valenciát kétszer egymás után a Bajnokok Ligája döntőjébe vezető Mendieta 7,5 milliárd pesetáért (több mint 40 millió dollárért, 11,5 milliárd forintért) cserél klubot, dacára annak, hogy ő maga legszívesebben a Real Madridba ment volna. A Valencia vezetői azonban kijelentették: bárhová, csak oda nem! Az ügylet egyébként még nincs lezárva, ugyanis magával az érintettel, Mendietával még nem sikerült megegyezni. Mindez azonban már csak idő kérdése.

Eközben Javier Zanetti, az Internazionale és az argentin válogatott 27 éves középpályása már igen közel áll ahhoz, hogy a Real Madridé legyen. A posztján sokak által a világ legjobbjának tartott labdarúgó ára állítólag 20 millió dollár. Ivan Helguera a védelem tengelyében és a középpályán is használható válogatott játékos 2006-ig hosszabbított, a Zinedine Zidane nevével és mezszámával díszített (5) mezből pedig naponta 300-at adnak el a Real ajándékboltjában - darabját tízezer pesetáért (16 ezer forint)... A Chelsea bejelentkezett Geremiért és McManamanért.

Ch. Gáll András

(SZTÁR Sport)

Korábban az [origo]-ban:

Mendieta menni akar

Helguera nagyobb fizetést akar

Ajánlat:

S.S. Lazio

Valencia CF