Vágólapra másolva!
A Real Madrid Zinedine Zidane leigazolásával bebizonyította, hogy a pénz nem akadály a klub számára. A a királyi gárda szeretné tovább erősíteni játékoskeretét, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz könnyű, mivel minden egyesület rajtuk szeretne meggazdagodni. A Deportivo elnöke, Augusto César Lendoiro például kijelentette: amennyiben a madridiak szerződtetni akarják Manuel Pablót, akkor megint világcsúcsot kell dönteniük.

A Real már csak a védelembe szeretne pár új játékost szerződteni, és az egyik kiszemelt nem más, mint a Deportivo hátvédje, Manuel Pablo, aki az utóbbi évek egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő játékosa volt a Primera Divisiónban. A 25 esztendős védőnek eleinte nem nagyon ment a játék a galíciai együttesben, de amikor Javier Irureta lett a tréner, hatalmas formajavuláson ment keresztül.

Kulcsfontosságú szerepe volt abban, hogy a Depor tavaly bajnoki címet nyert, és a jelenlegi idényben mindössze egy találkozót hagyott ki. Nem csoda, hogy a Real szemet vetett az időközben a válogatottban is bemutatkozott focistára, ám úgy tűnik, hogy a csillagászati vételár miatt lemondhatnak róla. Manuel Pablót ugyanis még két évig köti szerződése jelenlegi klubjához, és a kontraktusban szereplő "kivásárlási" összeg nem kevesebb, mint 55,5 millió font. Csak összehasonlításképpen: Zidane ára 46 millió font volt... Augusto César Lendoiro, a Deportivo elnöke pedig ragaszkodik ehhez az összeghez.