Vágólapra másolva!

Az angol West Ham United közös megegyezéssel felbontotta szerződését horvát védőjével, Igor Stimaccal. A 33 éves válogatott játékos családi okok miatt hazatért Splitbe. "Nagyon nehéz döntés volt ez számomra. Sajnos a kisebbik lányom asztmás, és amióta hazajöttünk szabadságra Horvátországba, sokkal jobban van. Beszéltem a feleségemmel és úgy döntöttünk, a lányomnak jobb, ha itthon maradunk."

A West Ham főnöke, Glenn Roeder megerősítette: "Családi okok miatt engedtük el Igort, bár nagyon sajnáljuk. Tudjuk, hogy gyermeke állapota rosszabbodott tavaly. Igor nagyon családcentrikus ember, mi azzal próbálunk neki segíteni, hogy ingyen eligazolhat tőlünk."

Stimacot azonnal szerződtette a Hajduk Split csapata, de a hírek szerint idetart Aljosa Asanovic és a pályafutását már-már befejező Zvonimir Boban is.

Ami a teniszkirály, Goran Ivanisevicet illeti: a klub nem viccelt, amikor "szerződést" ajánlott neki: a hírek szerint nevezte ugyanis, de nemcsak a bajnoki, hanem a Bajnokok Ligája küzdelmeire is...

(SZTÁR Sport)