Vágólapra másolva!
Az egyik vezető szerint nincs pénz, a másik szerint viszont lesz pénz az erősítésre a Ferencvárosnál. Abban pedig mindenki egyetért, hogy mindenképpen kellenek az új focisták, de eddig csak Szabó Tibor és Zombori Zalán érkezett. Szeiler József klubigazgató azt magyarázta, hogy ennyire futja a csapat kasszájából, az elnök, Furulyás János viszont kijelentette, hogy lesz pénz, lesz játékos.

Hogy aztán kiket igazol még a bajnokcsapat a szombati, Zalaegerszeg elleni rajtig, nem tudni. A szlovák válogatott Hornyák Zsolt például meggondolta magát, mégsem megy a Fradiba, viszont elképzelhető, hogy honfitársa, a szintén válogatott Németh Péter mégis az Üllői útra igazol. Érte 600 ezer márkát kér klubja, és ez - Furulyás szerint - előteremthető, mint ahogyan az albán gólkirály Indrid Fortuziért kért 300 ezer dollár is.

A Fradi-elnök ugyanis ma magyar befektetőkkel tanácskozik, és tegnap úgy nyilatkozott lapunknak, hogy a két játékos vételárát mindenképpen megszerzik. Erre a Szlovákiában tartózkodó Németh Péter úgy reagált, hogy örömmel játszana a Ferencvárosban, ám jó lenne, ha a klub vezetői végre eldöntenék, mennyi pénzük van és mit akarnak. Több ajánlata is van, ám még vár az FTC jelentkezésére, mert nagyon szeretne Pinte Attilával egy csapatban futballozni.

Burkovits Ferenc

(Magyar Hirlap)