Vágólapra másolva!
Program, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.htmlCsoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlGyőzelmi kényszer a Román és a Dortmundon/sport/focivilag/bl/20020925gyozelmi.html

"Keményen harcoltunk, de sajnos a támadásaink eredménytelenek voltak" - értékelt Toppmöller, miután a Manchester United 2-1-re nyert Leverkusenben. "Mégis védelmi hibák miatt vesztettünk." Alex Ferguson, az angolok vezetőedzője érthetően elégedett volt az eredménnyel, már csak azért is, mert csapata visszavágott a legutóbbi sorozat elődöntőjében elszenvedett vereségért. "Végig nyugodt voltam, mert mi irányítottuk a mérkőzést" - jelentette ki Ferguson.

A Bayern München hiába vezetett a Lens otthonában, végül örülhetett az egy pontnak (1-1). A franciák a második félidőben a kapujukhoz szegezték a németeket. Jellemző, hogy a Bayern legjobbja a kapus Oliver Kahn volt. "Boldog vagyok, mert szünet után fantasztikusan játszottunk" - nyilatkozott Joel Muller, a Lens trénere. "Bebizonyítottuk, hogy nem vagyunk esélytelenek a továbbjutásra." A Bayern helyzetét nehezíti, hogy a folytatásban a bombaformában játszó Milant fogadja.