Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp edző és játékosa, Mats Hummels szerint is elfáradt a Borussia Dortmund a Bayern München elleni BL-döntő hajrájára. Klopp szerint csapata most is megmutatta, hogy nem érdemtelenül jutott el a döntőbe.

"Először is szeretnék gratulálni a Bayernnek, a meccs után az ember nem tehet mást, el kell fogadni az eredményt. A győztes gólnál a Bayern gyorsan elvégezte a szabadrúgást, mi pedig nem voltunk elég rendezettek hátul. Az idei egy nagyon kemény szezon volt számunkra, és ez a döntőben a 75. perc után éreztette is a a hatását. Megmutattuk, hogy megérdemelten jutottunk a döntőbe, igaz, nem ez a legfontosabb dolog, de azért nem is elhanyagolható szempont" - nyilatkozta a Dortmund edzője, Jürgen Klopp.

A meccsen több nagy védést bemutató Roman Weidenfeller úgy értékelt, büszke arra, hogy a Bayernt meg tudták szorongatni, de sajnálta, hogy ennél többre nem futotta csapata erejéből. A védő Mats Hummels szerint a Bayern megérdemelte a győzelmet, mert jobbak voltak a második félidőben. "Az első 25 percben még a Bayern fölé nőttünk, de sajnos nem sikerült megszereznünk a vezetést. Elfáradtunk a meccs végére, így övék lett a kupa. Egy ilyen meccs elvesztését a legnehezebb megemészteni" - mondta Hummels.