Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo nem akar José Mourinhóval foglalkozni - ezt a Borussia Dortmund ellen 2-0-ra megnyert, mégis kiesést jelentő Bajnokok Ligája-elődöntő után mondta.

A Chelsea-hez tartó José Mourinho azt nyilatkozta a meccset követően, hogy ott akar jövőre dolgozni, ahol szeretik őt, és Angliában a szurkolók, valamint a média is imádja, ellentétben Spanyolországgal, ahol sokan utálják őt. Cristiano Ronaldo az ezt firtató kérdésre így válaszolt: "Mourinho? Nem érdekel. Csak a Real Madrid és saját magam érdekel."

Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A Manchester Uniteddal és a Paris Saint-Germainnel hírbe hozott portugál aranylabdás a jövőjét firtató kérdésre elmondta, hogy még két évig él a szerződése, és nem foglalkozik annak meghosszabbításával.

A Borussia Dortmund elleni párharcról így nyilatkozott: "Bennünk volt, hogy rúgjunk három gólt, de mégsem tettük meg. Ha előbb lőjük az első gólt, akkor más lett volna a meccs képe, mert a Dortmund nem tudta volna átvenni a kezdeményezést. Nem szabadott volna kiesnünk, de emelt fejjel búcsúzunk, mert megtettünk minden tőlünk telhetőt."

Eközben Lewandowskiék Wembley calling feliratú pólóban ünnepeltek az öltözőben, fotó a Facebookon.