Vágólapra másolva!
Fernando Torres szerint a tulajdonosváltás után káosz volt a Liverpoolnál, és azért hagyta el a csapatot, mert nem tudta kivárni, amíg az új tulajdonos sikeres csapatot épít.

"Tudom, hogy a szurkolók egyik legnagyobb kedvence voltam, és legenda lehettem volna a Liverpoolnál, de amikor tavaly októberben a Fenway Sports Group megvásárolta a klubot, akkor káosz lett úrrá a csapaton" - mondta a Marca spanyol napilapnak a januári átigazolási időszak utolsó napján 50 millió fontért a Chelsea-be igazolt Torres.

"A hatalomátvétel után minden megváltozott, én pedig nem tudtam kivárni, amíg sikeres csapatot építenek. Kicsit az Atlético Madridhoz tudnám hasonlítani a Liverpoolnál történteket, komoly hagyományok, nagy tervek, de pénz nélkül hosszú, kitartó munka kell a jó eredményhez, nekem pedig nincs már sok időm".

A spanyol csatár szerint új csapatával viszont felérhet a csúcsra. "A Chelsea-nél viszont minden adott a jó szerepléshez, tele remek játékosokkal, és egy tulajdonossal, aki hajlandó pénzt költeni a csapatra, ha szükség van erősítésre. Ez meglátszik a hangulaton is, a játékosok sokkal többet viccelődnek egymással, mint a Liverpoolnál, remek társaságba kerültem."

A világ- és Európa-bajnok Fernando Torres eddig négy meccset játszott a Chelsea-ben, de nem szerzett még gólt.