Vágólapra másolva!
A több neves érdeklődő ellenére meghosszabbította szerződését Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott balszélső magasabb fizetésért a PSV Eindhoven labdarúgója marad.

"Ezúton bejelenthetem, aláírtam új szerződésem a PSV-vel" - írta az egyik közösségi oldalon Dzsudzsák, aki 2015-ig kötelezte el magát az eindhoveni csapathoz.

"Boldog vagyok, hogy maradhatok, mert nagyon jól érzem magam a klubnál, amely nagy dolgokra hivatott" - mondta a PSV honlapján Dzsudzsák. "Voltak külföldi érdeklődők, de úgy döntöttem, hogy maradok a PSV-ben, ahol folyamatosan fejlődhetek."

Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere az [origo]-nak elmondta, hogy mindkét fél számára előnyös megállapodás született.

"Korrekt ajánlatot tett a PSV, magasabb lesz Balázs fizetése, és nincs megszabva a kivásárlási ára. Legkomolyabban a Lille, a Wolfsburg, a Liverpool és a Juventus érdeklődött. Volt olyan csapat, amely konkrét ajánlatot tett, de Balázs úgy döntött, hogy inkább marad Eindhovenben."

"Dzsudzsák a csapat egyik legfontosabb játékosa lett, aki a holland bajnokságban is az egyik legértékésebb focista" - mondta Marcel Brands, a klub technikai igazgatója.

"Nagyon gyorsan fejlődik, ami annak is köszönhető, hogy otthon érzi magát Eindhovenben. A PSV-nek hosszútávú tervei vannak, amelynek egyik része, hogy hosszabbítottunk Dzsudzsákkal."