Vágólapra másolva!
Az FA-kupa-hétvége után kedden és szerdán a 25. forduló mérkőzéseit rendezik az angol bajnokságban. A veretlenül éllovas Manchester United az Aston Villát fogadja.

A Premier League góllövőlistáját 19 találatával vezető Dimitar Berbatov úgy véli, csapatának minden esélye megvan arra, hogy vereség nélkül zárja a mostani szezont.

"Emlékszem arra, amikor az Arsenal véghezvitte ezt a bravúrt, és úgy gondolom, mi is képesek lehetünk rá. Még vár ránk néhány nehéz idegenbeli meccs, de függetlenül ettől úgy érzem, megvívhatjuk veretlenül az idényt" - mondta a harmincadik születésnapját vasárnap ünnepelt bolgár támadó.

A papírforma alapján nem valószínű, hogy éppen az Aston Villa ellen veszíti majd el veretlenségét az MU, amely jelenleg öt pont előnnyel vezet a második Arsenal előtt. Arsene Wenger tanítványai az Evertont fogadják, szintén győzelmi esélyekkel, míg a harmadik Manchester City a kiesés ellen küzdő Birmingham City otthonában lép pályára.

Gera Zoltán csapata, az FA-kupában vasárnap 16 közé jutott Fulham a Newcastle Unitedet látja vendégül, a kapus Bogdán Ádámot foglalkoztató Bolton pedig a Wolverhamptonnal csap össze, szintén hazai pályán.

Premier League, 25. forduló:

kedd:
Arsenal - Everton 20:45 ó
Sunderland - Chelsea 20:45 ó
Manchester United - Aston Villa 21 ó
West Bromwich Albion - Wigan Athletic 21 ó

szerda:
Birmingham City - Manchester City 20:45 ó
Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 21 ó
Blackpool - West Ham United 21 ó
Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers 21 ó
Fulham - Newcastle United 21 ó
Liverpool - Stoke City 21 ó