Vágólapra másolva!
A héten állt munkába a szerb Crvenza zvezda labdarúgócsapatánál Robert Prosinecki, aki alaposan szeretné megerősíteni a csapatot, kiszemeltjei között van Saláta Kornél és Mario Bozic is, írja a Magyar Szó.

A játékosként többek között a Barcelonánál és a Real Madridnál is megfordult Prosinecki szerződtetné a Slovan Bratislava két játékosát.

"A menedzserem szerdán utazik Budapestre, ahol egy csapat képviselőivel találkozik, amely együttes nagy valószínűséggel a Crvena zvezda. Egy orosz csapat is érdeklődik irántam, de minden a klubtól függ. Lehet, hogy eligazolok, lehet, hogy még egy fél szezont a Slovannál töltök, de mindenképpen szeretném magam kipróbálni külföldön. Már hat éve Szlovákiában játszom, jó lenne egy kis környezetváltozás" - idézte a Magyar Szó Salátát, aki a szlovák válogatott tagjaként a dél-afrikai vébén is szerepelt.

A lap szerint a Fehérvár és az Újpest korábbi játékosa, a bosnyák Mario Bozic is kiszemeltje a zvezda mesterének, aki eddig a brazil Evandrót és a kolumbiai Borját vitte a belgrádi klubhoz.