Vágólapra másolva!
Az Internazionale elleni rangadó elvesztése után nagy volt a vihar az AC Milan háza táján, és a klub alelnöke, Adriano Galliani maga is elismerte, hogy a közeljövőben szükség lesz némi vérfrissítésre a kereten belül. A legújabb hírek szerint ez akár már januárban megtörténhet, a kiszemelt pedig a brazil Palmeiras futballistája, Marquinhos.

A 19 esztendős játékos tavaly még a bahiai Vitóriában futballozott, és az országos bajnokság egyik nagy felfedezettje volt: fiatal kora ellenére alapembernek számított a csapatban, és hét gólt szerzett, aminek köszönhetően az év elején a Palmeiras szerződtette. A Pálmafásoknál szintén rendszeresen játéklehetőséget kap, és bár ebben az idényben még nem szerzett gólt, meghívták az U20-as válogatottba is.

Olasz források úgy tudják, hogy a Milan máris felvette a kapcsolatot a Palmeirasszal, és már januárban szeretné megszerezni a tehetséges focistát, aki irányítóként, vagy szélsőként is bevethető.

Mindez már csak azért is lehetséges, mert a piros-feketéknél az uruguayi Tabaré Viudez elküldésével felszabadult egy EU-n kívüli hely, amit valószínűleg minél hamarabb be akarnak tölteni. Marquinhost Brazíliában Kakához hasonlítják, és a Milannál alighanem az egykori kedvenc utódját látják benne.

További átigazolási hírek:
Az Aston Villa balhátvédjét, Nicky Shoreyt a West Bromwich Albion szeretné kölcsönvenni.

A Barcelonát a PSV Eindhoven játékosával, Ibrahim Afellayjal hozták kapcsolatba.

A Málaga szerződést hosszabbítana védőjével, Jesús Gámezzel. A Sunderland északír csatárát, David Healyt a Newcastle United szeretné megszerezni.

www.global-soccer.eu