Vágólapra másolva!
Az egyik legnagyobb kérdőjel a Manchester Unitednél jelenleg Carlos Tévez jövője. Az argentin csatár csak kölcsönben szerepel a klubnál, tulajdonjogának megszerzése 32 millió fontba kerülne, ezt pedig nem akarja kifizetni a manchesteri menedzsment. Így aztán Tévez hiába számít a közönség egyik kedvencének, valószínűleg távozik az Old Traffordról, Sir Alex Fergusonnak pedig új támadó után kell néznie. A Sunday People úgy tudja, hogy a skót mester első számú kiszemeltje a Real Madrid holland középcsatára, Klaas-Jan Huntelaar.

A támadó januárban igazolt Madridba, és bár a bajnokságban nem nyújtott rossz teljesítményt - 14 mérkőzésen nyolc gólig jutott - a Bajnokok Ligájában nem bizonyíthatott, hiszen oda be sem nevezte klub. A madridiak elnökjelöltje, Florentino Pérez jelentősen átalakítaná a keretet a nyáron, és elsősorban a holland labdarúgóktól szabadulna meg. Megfelelő ajánlat esetén valószínűleg Huntelaart sem marasztalná, Ferguson viszont szívesen látná a csapatában. A hírek szerint a MU 15 millió eurót lenne hajlandó fizetni a játékosért.

További átigazolási hírek
A Chelsea középpályása, Michael Ballack egy évvel meghosszabbította szerződését. A Newcastle United védőjét, Steven Taylort a Tottenham Hotspur és a West Ham United is vinné. A Fulham érdeklődik a Standard Liege csatára, Dieumerci Mbokani iránt. A Borussia Dortmund szerb középhátvédje, Neven Szubotic szerződtetése iránt az Everton tett lépéseket. A Werder Bremen támadóját, Markus Rosenberget a Borussia Mönchengladbach csábítja. Az FC Barcelona fehérorosz középpályását, Alekszandr Hlebet az Olympique Lyon szemelte ki.