Vágólapra másolva!
Ronaldinho miatt került szembe egymással az AC Milan első embere, Silvio Berlusconi és a futballcsapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti - állítja a Corriere della Sera.  Az olasz lap szerint a Berlusconi azért orrolt meg a szakvezetőre, mert az március közepe óta rendszeresen kihagyja a kezdőcsapatból a miniszterelnök egyik kedvencének számító brazilt, akinek olykor csereként is meglehetősen kevés idő jut a játékra. 

Kaká a Marca szerint aláírt a Realhoz

Az aranylabdás, világbajnok Ronaldinho mellőzése nyomán olyannyira elmérgesedett a viszony Berlusconi és Ancelotti között, hogy a vezetőedző a bizalomhiányra hivatkozva bizonyosan távozik posztjáról az idény végén - írta meg már több olasz újság is, egy részük úgy tudja, hogy a szakember az FC Chelsea-hez szerződik, mások szerint az sem kizárt, hogy végül a Real Madrid kispadján köt ki, ha a spanyol klubnál esedékes júniusi elnökválasztáson Florentino Pérez lesz a befutó.

A hét elején a kormányfő-klubtulajdonos szokatlanul nyíltan és élesen bírálta Carlo Ancelottit, őt okolva a bajnoki cím elúszásáért. "Hogy ebben az évben nem lesz a miénk a scudetto, az kizárólag Ancelotti felelőssége. Olyan játékosokkal, mint amilyenek a Milanban játszanak jelenleg, kényelmesen az Inter előtt kellene állnunk" - mondta a La Repubblica című lapnak Silvio Berlusconi.

A Milannak már csak matematikai esélye van rá, hogy övé legyen az első hely, három fordulóval a bajnokság vége előtt ugyanis hét pont a hátránya a városi rivális Internazionaléval szemben.