Vágólapra másolva!
Brit lapértesülés szerint rendkívül  jól jövedelmező vezetőedzői állást kínáltak Arsene Wengernek Real Madridnál, az Arsenal menedzsere azonban nem élt a lehetőséggel.

A News of the World című brit lap úgy tudja, hogy Wengerre a következő idénytől számítottak a spanyol élcsapatnál, s az öt évre szóló szerződéstervezet alapján szezononként akár 12 millió eurót kereshetett volna. A felkérést állítólag Florentino Pérez, a Real Madrid elnöki posztjának várományosa fogalmazta meg, aki már januárban megígérte, hogy megnyeri Wengert a kispadra, amennyiben júniusban megválasztják a klub első emberének. Ez alighanem be is következik majd, hiszen a felmérések szerint a Real Madrid részvényeseinek és szurkolóinak többsége is Pérezt támogatja, aki 2000 és 2006 között már irányította a klubot, ezalatt a csapat két bajnokságot és egy Bajnokok Ligája-serleget is nyert.

Wenger 1996-ban érkezett az Arsenalhoz, és 2010-ig szól a jelenlegi szerződése, amit a jelek szerint szeretne is kitölteni, Péreznek így új edzőjelölt után kell néznie. A spanyol sportsajtóban szóba került már Carlo Ancelotti (AC Milan), Rafael Benítez (Liverpool) és Manuel Pellegrini (Villarreal) neve is, a Daily Mail pedig úgy tudja, Pérez fontolgatta a jelenlegi edző, Juande Ramos szerződésnek meghosszabbítását is, a Barcelona elleni 6-2-es vereség után azonban elvetette ezt a lehetőséget.