Vágólapra másolva!
A legismertebb futballisták sztárnak számítanak, annak minden előnyével és hátrányával: a bulvárlapokban immár a játékosok magánélete is rendszeres téma. Ez ihlette sorozatunkat is, amelyben a legnagyobb európai futballklubokat látogatjuk meg egy-egy elképzelt partin, hogy bemutathassuk, mit lehet tudni a játékosok magánéletéről.

Az Internazionale vezetőségének elég sok problémája akadt az utóbbi időben néhány játékos fegyelmezetlensége miatt: a legékesebb példa alighanem a brazil Adriano, akinek a napokban fel is bontották a szerződését. A támadó előszeretettel látogatta a különböző szórakozóhelyeket és partikat, így aztán aligha lett volna ellenére, ha játékostársai rendeznek egy búcsúbulit - a nagy kérdés az, hogy ki lett volna a partnere azon az estén.

Adrianót ugyanis több brazil szépséggel is kapcsolatba hozták az elmúlt hetekben: egy időben Joana Machado táncosnővel élt együtt, márciusban viszont Veronica Araujo modellt látták a focista Sao Paulo-i villájában. A legutolsó információk szerint éppen a Brazíliában rendkívül ismert táncosnő, Ellen Cardoso a párja, akit a dél-amerikai országban csak "Mulher Moranguinhónak", azaz "Eperhölgynek" neveznek.

Forrás: [origo]

Márciusban Veronica Araujót látták Adriano Sao Pauló-i villájában

Persze az Inter focistái közül nem csak Adriano váltogatja gyakran partnereit. Honfitársát, Mancinit pár hónapja még Roberta Pedrelli olasz táncosnőhöz fűzte gyengéd kapcsolat: a pár két éven keresztül élt együtt, és szakításuk után az olasz szépség kijelentette, hogy Mancini volt élete férfija. A focista viszont gyorsan elfelejtette Robertát, hiszen manapság egy másik, a különböző olasz tévéműsorokban gyakran hiányos öltözetben megjelenő hölggyel látták együtt. A játékos új párja az a Sara Varone, akinek 2009-es naptára rendkívül népszerű volt Olaszország férfilakossága körében.

A jelek szerint a klub keretének egyik legnagyobb tehetsége, Mario Balotelli is tanult a két braziltól: az ifjú titán, akinek a viselkedése gyakran hagy kívánnivalót maga után, egy ideig a nála 12 évvel idősebb tévés személyiséggel, Elisabetta Canalisszal járt, de aztán talált korban jobban hozzá illő partnert a görög származású manöken, Betty Kourakou személyében.

Forrás: [origo]
Roberta Pedrelli azt mondta: Mancini álmai férfija


Nem Chivu az egyetlen Inter-focista, akinek a felesége egykoron modell volt. Luis Figo neje, a svéd Helena Svedin olyan lapok címlapján szerepelt már, mint a GQ, az Elle és a Marie Claire, és a legnevesebb divatcégek, illetve kozmetikumok reklámarca is volt. Nem meglepő módon a pár egy divatbemutatón találkozott először még 1996-ban, Barcelonában, és azóta már három gyermekük is született: Daniele 1999-ben, Martina 2002-ben, Stella pedig 2004-ben. Figo alighanem úgy gondolta, hogy három lány után egy fiúnak is jönnie kell, és Helena az idei esztendőre várja a negyedik gyermeket - akinek a neméről egyelőre nincsen információ.

A chilei középpályás, Luis Jiménez felesége, María José López is ismert modellnek számít Chilében, ahol a gyakori családneve miatt művésznevet is kapott: hazájában leginkább Coté Lópeznek szólítják. A hölgy kedvelheti a futballistákat, hiszen korábban egy másik chilei válogatott játékossal, Mauricio Pinillával is közeli kapcsolatba került, amit Pinilla tavaly decemberben túlságosan is nagy hangon ecsetelt egy santiagói szórakozóhelyen. Balszerencséjére Jiménez is jelen volt, és az eset kisebbfajta verekedésbe torkollott, amelynek a végén Pinillát fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani...

De a brazil kapus, Júlio César neje, Suzana Werner számára sem jelenlegi férje az első futballista az életében: a színésznő korábban ugyanis Ronaldo partnere volt. Suzana 1997 és 1999 között két éven keresztül élt együtt a Fenoménnal - a jelek szerint a szakításuk után is maradt az Internazionale környékén. Suzana egyébként kifejezetten sportos egyéniség, hiszen korábban maga is futballozott, nemrégiben pedig egy brazil sportszergyártó cég reklámkampányában is részt vett a pekingi olimpia kapcsán.

Forrás: AFP

Suzana Werner - itt még Ronaldóval

Zlatan Ibrahimovic felesége, Helena Seger ugyanakkor igyekszik kerülni a nyilvánosságot, bár a 2004-es Eb idején azért az angol-svéd meccs előtt David Beckham nejével, Victoriával ment el bevásárolni - legalábbis a pletykalapok fotói alapján. A hölgy, aki 11 évvel idősebb Ibránál, korábban marketingmenedzserként dolgozott egy nagy svájci óragyártónál, és még 2002-ben ismerkedett meg Zlatannal, akinek azóta már két gyermeket is szült. Az Internazionale játékosai a jelek szerint vonzódnak az idősebb hölgyekhez, hiszen Patrick Vieira is nyolc évvel fiatalabb feleségénél, Cherylnél. A francia középpályása Angliában ismerkedett össze trinidadi származású nejével, aki korábban már kétszer is házas volt, és egy londoni irodaházban dolgozott titkárnőként.

Francesco Toldo neje, Manuele Garibaldi a házassága előtt egy fehérnemű üzletben dolgozott eladóként, és úgy ismerkedett meg a férjével, hogy egyáltalán nem tudta: udvarlója híres futballista. A hölgyet egyáltalán nem érdekelte a futball, és akkor döbbent rá arra, hogy kivel is szokott randizni, amikor egy vasárnap délután sportrajongó édesapjával együtt nézte a tévét, és a képernyőn egyszer csak feltűnt az akkoriban még a Fiorentinában védő kedvese. Apja alig akarta elhinni neki, hogy valóban Francesco Toldo lesz a veje...

www.global-soccer.eu