Vágólapra másolva!
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke egy televíziós interjúban úgy nyilatkozott, hogy eljött az idő a váltásra Ronaldinho számára, de szeretné, ha a brazil sztárt méltóképpen búcsúztatná el a klub.

"Egy korszak véget ért és ilyen esetben teljesen normális dolog, hogy az időszak emblematikus alakjai számára is lezárult valami. Ronaldinhónak új kihívásokra van szüksége. Azt szeretném, ha az érdemeinek megfelelő módon köszönnének el tőle, hiszen nagy sikereket köszönhetünk neki" - mondta az interjúban a klubvezető.

Laporta ugyanakkor elismerte, nem lesz egyszerű eladni a 28 éves játékost, aki a vasárnap zárult szezonban mindössze 13 bajnoki meccsen volt kezdő, sérülés, illetve fizikális problémák miatt nagyon sok összecsapáson nem jutott szóhoz.

A brazil csatár iránt korábban az AC Milan érdeklődött komolyan, s a játékos ügynöke április elején arról számolt be, hogy megegyeztek az olasz gárdával a személyes feltételekben. Később a milánóiak azonban úgy nyilatkoztak, hogy soknak tartják a futballista vételárát.