Vágólapra másolva!
Az Everton FC két focistája, Tim Cahill és Mikel Arteta egyaránt meghosszabbította szerződését öt évvel. A Tottenham Hotspur új átigazolási rekordot állított fel, miután 24,5 millió euróért megvette a Charlton Athletic csatárát, Darren Bentet.

Az AS Saint-Etienne kiszemeltje a brazil Cruzeiro csatára, Diego. A Hertha BSC nem tart igényt holland védőjére, Dick van Burikra.

Az AS Monaco olasz kapusa, Flavio Roma 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Benfica olasz csatára, Fabrizio Miccoli a Palermóban köthet ki.

A Fiorentina brazil csatára, Reginaldo a Parma FC-be tart. A Valencia CF érdeklődik az FC Barcelona brazil jobbhátvédje, Juliano Belletti iránt.

Az RCD Mallorca kiszemeltje a Celta Vigo brazil csatára, Fernando Baiano. Angol lapértesülések szerint az FC Barcelona brazil futballistája, Edmílson a Newcastle Unitedbe tart.

A Valencia CF csapatkapitánya, David Albelda 2011-ig meghosszabbította szerződését, akárcsak a Sevilla FC fiatal középpályása, Alejandro Alfaro.

A Derby County is új klubrekordot állított fel, miután ötmillió euróért megvette a Norwich City walesi válogatott csatárát, Robert Earnshaw-t.