Vágólapra másolva!
A Portsmouth FC az Arsenal FC svéd középpályásával, Fredrik Ljungberggel erősítene. A CA Osasuna védőjét, Carlos Cuéllart a skót Rangers FC szemelte ki. A Middlesbrough FC kiszemeltje az Aberdeen FC védője, Russell Anderson.

A Paris-SG középpályását, Jérome Rothent az FC Schalke 04 és a PSV Eindhoven is szeretné megszerezni. Az 1. FC Kaiserslautern középpályása, Silvio Meissner a nyáron visszatér volt klubjához, a VfB Stuttgarthoz.

Az Eintracht Frankfurt szerződést hosszabbított Alekszandar Vaszoszkival, Markus Weissenbergerrel és Patrick Ochsszal. A másodosztályban feljutásra törő Napoli az Atalanta csatárával, Christian Vierivel erősítene.

A Benfica csatára, Nuno Gomes iránt a Torino és a Lazio is édeklődik. A Sampdoria csatára, Fabio Bazzani a következő szezonban várhatóan a Livornóban szerepel majd. A Chievo Verona középpályása, Franco Semioli viszont a Fiorentinába tart.

A Bolton Wanderers a következő szezonban nem tart igényt Quinton Fortune, David Thompson, Henrik Pedersen és César szolgálataira. A Celtic FC a Borussia Mönchengladbach svájci középpályását, David Degent teszteli.

Az Olympique Lyon brazil középpályását, Juninho Pernambucanót a Galatasaray szeretné megszerezni. A Bayer Leverkusen a következő szezonra megszerezte az Alemannia Aachen védőjét, Sascha Dumot, illetve a VfL Wolfsburg hátvédjét, Hans Sarpeit.

Az AC Milan védője, Alessandro Nesta 2011-ig meghosszabbította szerződését.

www.global-soccer.eu