Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülés szerint szédületes igényekkel állt elő a Juventust irányító Fabio Capello arra az esetre, ha nyáron átvenné a Real Madrid futballcsapatának a vezetőedzői posztját.

Az AS című sportnapilap úgy tudja, hogy az olasz szakember csaknem 160 millió eurós "nagybevásárlást" tartana a királyi gárdánál, és az elsők között szerződtetné a brazil Adrianót (Internazionale, 60 millió), a svéd Zlatan Ibrahimovicot (Juventus, 45), az angol Steven Gerrardot (Liverpool, 40) és a francia Patrick Vieirát (Juventus, 12). A korábban a Reallal többször is hírbe hozott német Michael Ballack (Bayern München) nem szerepel a kívánságlistán.

A másik oldalon viszont Capello - akit jelenleg favoritnak tartanak a madridi kispadra - azonnal megválna a brazil Ronaldótól és Roberto Carlostól, valamint a spanyol Michel Salgadótól és Ivan Helguerától. A szemüveges mester 1996-ban már egyszer átszervezte az együttest: egyéves "uralkodása" során 11 játékost küldött el és kilencet igazolt le.

A sztártréner követelései nem kis riadalmat keltettek a klubnál, melynek vezetői állítólag azonnal felfüggesztették a vele folytatott tárgyalásokat. Florentino Perez elnök pedig a szavát adta Ronaldónak, hogy amíg ő hivatalban van, addig mindig lesz helye a csapatban.