Vágólapra másolva!
Az szinte közhelynek számít, hogy Nagy-Britanniában mindenre és mindenkor lehet fogadni a királyi család válóperétől kezdve egészen addig, hogy David Beckham kisfia, Brooklyn bekerül-e majd a válogatottba, vagy sem. Az alábbi eset azonban még a William Hill fogadóiroda sokat próbált munkatársait is meghökkentette.

Egy személyazonosságát felfedni nem kívánó úriember bement a fogadóiroda egyik londoni kirendeltségébe, és feltett tízezer fontot arra, hogy a másnapi UEFA-kupa-mérkőzésen az Arsenal FC hazai pályán legyőzi a spanyol RC Deportivót. Az odds 8:11 volt, így a szerencsés fogadó szép summát kasszírozott.

A megnyert összeggel azonban nem vásárolni ment, hanem az elképedt bukmékerek legnagyobb megrökönyödésére azonnal feltette arra, hogy a következő Old Firmön a Rangers FC megveri a Celtic FC-t. Sokáig úgy tűnt, hogy ezt a tétet elbukja az illető, de a 86. percben érkezett Rod Wallace, és közel negyvenezer fontos gólt szerzett a fogadó számára.

"Az illető még nem jelentkezett a pénzért - nyilatkozta másnap a William Hill szóvivője, Graham Sharpe. - Munkatársaink már azt találgatják, hogy melyik eseményre fogja feltenni az így megnyert összeget."