Vágólapra másolva!
Szerdán az A, B, C és D csoport két-két mérkőzésével folytatódik a labdarúgó UEFA-kupa. A játéknap rangadóját Genovában játsszák, ahol a Sampdoria a Dárdai Pál nélkül felálló Hertha BSC-t fogadja.

Az A jelű kvintettben négy csapat is esélyes a továbbjutásra, ráadásul a Hamburgnak ehhez pályára sem kell lépnie. A németek akkor örülhetnek, ha a Kovács Pétert sérülés miatt nélkülöző Viking Stavanger döntetlent játszik a CSZKA Szófia vendégeként.

A norvégok ugyanakkor siker esetén kvalifikálják magukat a legjobb 32 közé, akárcsak a Slavia Praha, amely a tavaly Bajnokok Ligája-döntős AS Monacót fogadja. A franciák akkor lépnek tovább, ha győznek és döntetlen születik Szófiában.

A B csoportban a Lokomotiv Moszkva és az Espanyol egyaránt a továbbjutás reményében lép pályára. Előbbinek ehhez a Maccabi Petah Tikva, utóbbinak pedig a Bröndby vendégeként kell nyernie. A dánok is elérhetik céljukat, amennyiben nyernek és az izraeli gárda legalább egy pontot szerez orosz riválisa ellen.

A következő csoportban csak egy dolog biztos: a Halmstad már kiesett, mivel pont nélkül áll a négy, egyaránt négypontos gárda mögött. Akár az is elképzelhető, hogy két hét múlva a csoportkör zárásakor mind a négy együttesnek hét pontja lesz. Dárdai Pálra sérülés miatt nem számíthat a Hertha BSC, amely ezúttal Genovában a Sampdoria vendégeként lép pályára.

A D jelű kvintettben a Liteksz Lovecs és az AZ Alkmaar közül az egyik mindenképpen csatlakozik a már továbbjutott és ezúttal szabadnapos Middlesbrough-hoz. A bolgár és a holland csapat éppen egymás ellen játszik, s előbbinek már az egy pont is elegendő, míg utóbbi akkor örülhet, ha nyer idegenben.