Vágólapra másolva!
A Fiorentina tízmillió euróért leigazolta a Palermo csatárát, Luca Tonit.Az FC Nantes kölcsönadta csatárát, Mamadou Bagayokót az OGC Nice-nek. Az Arminia Bielefeld megszerezte a Bayern München balhátvédjét, Tobias Raut.

Az 1. FC Kaiserslautern kiszemeltje a középhátvéd posztjára a Borussia Mönchengladbachtól elküldött Marcelo Pletsch. A Werder Bremen a görög AEK Athén középpályását, Konsztantinosz Katszuraniszt szeretné leigazolni.

A Villarreal CF a Schalke 04 dán középpályásával, Christian Poulsennel erősítene. A Juventus FC középpályása, Enzo Maresca a Sevilla FC-ben köthet ki. Az Everton közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Internazionale védőjét, Francesco Cocót.

A Bolton Wanderers megszerezte a mexikói válogatott csatárt, Jared Borgettit. A PSV Eindhoven védője, Denis Ooijer az olasz bajnokság újoncához, a Genoához szerződött. A Charlton Athletic kölcsönvette a következő szezonra a Chelsea FC orosz középpályását, Alekszej Szmertyint.

Az FC Barcelona 2010-ig meghosszabbította kapusa, Víctor Valdés szerződését. Az Arsenal FC spanyol focistája, José Antonio Reyes 2011-ig aláírt az Ágyúsokhoz. A Chelsea FC 18 millió fontot ajánlott fel a Manchester Citynek Shaun Wright-Phillipsért.

A Borussia Dortmund dán balhátvédje, Niclas Jensen a Fulham FC-be tart. Az Atlético Madrid végre megegyezett a VfL Wolfsburggal Martin Petrov leigazolásáról.