Vágólapra másolva!
Spanyol lapok szerint az FC Internazionale ajánlatot tett a Real Madridnak Míchel Salgadóért, noha éppen a napokban írt alá 2010-ig szóló szerződést csapatkapitányával, a Konföderációs-kupán az argentin válogatottban 101. mérkőzését játszott Javier Zanettivel.

Az RC Deportivo érdeklődik az uruguayi Danubio focistája, Juan Manuel Salgueiro iránt. A Villarreal CF csatárát, Antonio Guayrét a Real Betis mellett az újonc Celta Vigo is vinné.

Miközben tovább folytatódik a Robinho-féle szappanopera a Real Madrid Pablo García után (aki négyéves szerződést írt alá a fővárosban) bejelentette honfitársa, a jobbhátvéd Diogo szerződtetését is. A fiatal védő az argentin River Plate csapatától költözik Spanyolországba, és a szignózott papírok szerint öt évig erősíti majd a királyi klubot.

Az angol élvonal újonca, a West Ham United a Newcastle United középpályását, Nicky Buttot szeretné megszerezni.

A fiatal francia csatár, Jérémie Aliadiere két évvel meghosszabbította szerződését az Arsenal FC-nél. A Bolton Wanderers tunéziai védője, Radi Dzsaidi megegyezett az egyesülettel szerződése kétéves meghosszabbításáról.