Vágólapra másolva!
Az Internazionale csapata vasárnap 2-0-ra nyert a Roma otthonában az olasz kupadöntő első mérkőzésén, és ezzel nagyon közel került ahhoz, hogy 1982 után ismét elhódítsa a trófeát. Roberto Mancini edző óvatosan nyilatkozott a visszavágó előtt, míg a másik oldal képviseletében Bruno Conti azt reméli, hogy a Farkasok bravúrra lesznek képesek Milánóban.

A Roma trénere nem számíthat a sérült Cufréra és Mancinire, helyettük Mexes és De Rossi került be a csapata, és kezdőként léphet pályára Montella is, aki az odavágón csak csereként szállt be Virga helyett. A fővárosiak támadósora vasárnap is sok helyzetet dolgozott ki, de Toldo kifogott a csatárokon, ennek ellenére a Totti, Montella, Cassano trió bárki ellen képes két gólt összehozni, kérdés, hogy hátul mennyire lesz stabil a Roma.

Annyi bizonyos, hogy az első meccset eldöntő Adrianótól nem kell félniük a bordó-sárgáknak, a brazil támadó ugyanis a Konföderációs-kupán szerepel a válogatottal, csakúgy mint az argentinokat erősítő Javier Zanetti és Cambiasso. Cordoba és Veron ugyanakkor ott lehet a San Siro gyepén, elől pedig Cruz lesz Martins társa Adriano helyén.

A megnyugtató előny és az otthoni környezet mellett az is az Inter mellett szól, hogy a kék-feketék a pályán mindössze egyszer szenvedtek kétgólos vereséget az idényben (a Milan elleni BL-negyeddöntő első mérkőzésén kaptak ki 2-0-ra, a zöld asztal mellett volt egy 0-3 is, a városi vetélytárs elleni visszavágó félbeszakadása miatt), márpedig szerda este minimum ekkora különbségű győzelemre lenne szüksége a Romának, hogy kivegye az Inter kezéből a trófeát.