Vágólapra másolva!
A spanyol sajtó már kész tényként tálalja, hogy nem sokkal a február 14-én - tehát Bálint, azaz Valentin napján - tartott "esküvő" után szakít Ronaldo és élettársa, Daniela Ciccarelli. Ciccarelli jogilag nem volt Ronaldo felesége, hiszen egyikük sem vált még el házastársától, ennélfogva a Chantilly-kastélyban tartott ceremóniára sem illett az esküvő elnevezés.

Ronaldo egyedül érkezett Beckham születésnapi bulijára - jóllehet korábban sülve-főve együtt volt Danielával -, sőt még csak arra sem méltatta kedvesét, hogy meglátogassa Sao Paulóban, amikor április 27-én a modell és televíziós személyiség elveszítette három hónapos magzatát.

A hírek szerint Daniela neheztel Ronaldóra érzéketlensége miatt. Úgy hírlik, a brazil csatár képtelen alkalmazkodni Daniela szigorú szabályaihoz, a triatlonsportban is sikeres modell ugyanis kijelentette, hogy a "legminimálisabb" hűtlenséget sem tűri el kedvesétől. A "zéró toleranciához" pedig nem igazán fűlik a mostanában kirobbanó góllövő formában lévő Ronaldo foga.

A pár közeli ismerősei azt hitték, hogy a baba elveszítése után újabb próbálkozást tesznek Ronaldóék az utódnemzésre, de ennek már csekély a valószínűsége. A minap Danielát egy másik férfi oldalán látták Sao Paulóban egy rockkoncerten, és a szépséges műsorvezetőt a jelek szerint nem nagyon foglalkoztatta már a néhány nappal korábban bekövetkezett spontán vetélés.

Ch. Gáll András