Vágólapra másolva!
Kifosztották Ronaldo édesapjának Rio de Janeiró-i lakását, amíg ő fiának, a Real Madrid futballcsapat világsztárjának  "jelképes" párizsi esküvőjén vígadott.

A betörők több pótolhatatlan tárgyat is elvitték, egyebek közt azt a mezt, amelyet Ronaldo első válogatottsága alkalmából viselt, továbbá azt a felsőt is, amelyet a klasszis a 2002-es brazil-német labdarúgó-világbajnoki döntő után kapott az ellenfél kapusától, Oliver Kahntól.

"Szörnyű látvány fogadott, amikor hazaérkeztem Franciaországból. Az ajtó tárva-nyitva és minden feldúlva. Végtelenül szomorú vagyok, hiszen ezeket a holmikat egészen egyszerűen nem lehet pótolni. Igazi kincsek és nincs is áruk" - mondta az O Dia című brazil napilapnak Nelio Nazario de Lima. A rablók a mezrelikviák mellett különböző értéktárgyakat, festményeket és egy aranyórát is elvittek.

Ronaldo hétfőn házasodott össze jelképesen Daniela Cicarelli televíziós műsorvezetővel. A 28 éves világbajnok egy elegáns francia kastélyban, a Chateau de Chantillyban mondta ki Valentin-napon választottjának a boldogító igent. A Párizstól 35 km-re található, XVII. századi palotában 250 vendég jelent meg, köztük Ronaldo olyan barátai, mint Raúl, David Beckham és Michael Schumacher.