Vágólapra másolva!
Graeme Souness irányításával második mérkőzését is megnyerte a Newcastle United labdarúgócsapata, amely a Premier League 6. fordulójában 2-1-re nyert a Southampton ellen. Az Everton hazai környezetben verte 1-0-ra a Middlesbrough-t. A Chelsea-Tottenham meccsen nem született gól. A Ferencváros UEFA-kupa ellenfele, a másodosztályú Millwall otthon bukott a Watforddal szemben.

Idei második győzelmét szerezte meg a Newcastle United labdarúgó-csapata, amely a Southampton otthonában 2-1-re nyert. Amióta Graeme Souness a Szarkák trénere, mindkét meccsét megnyerte a csapat: ezúttal a védő, Stephen Carr segítette sikerhez társait.

A félidőben már a vendégeknél volt az előny, miután a játékrész utolsó percében Shearer lövése Pruttonról saját kapujába pattant. A második játékrész elején ugyan Anders Svensson révén egyenlített a Southampton, ám az 57. percben Carr lövésével kialakult a 2-1-es Newcastle-győzelem. A Newcastle 16 mérkőzés után tudott ismét idegenben nyerni, ráadásul a Southampton ellen zsinórban 18 korábbi próbálkozás is sikertelennek bizonyult.

Kikapott a Millwall

Az utolsó negyedórát Dichio kiállítása miatt hátrányban játszó Millwall - hazai pályán - 2-0-s vereséget szenvedett a Watfordtól. A vendégek találatait Danny Webber és Heidar Helguson szerezték.
A Ferencváros UEFA-kupa ellenfele a következő összeállításban lépett pályára: Stack, Muscat, Lawrence, Serioux (Wise, 45.), Ward, Simpson, Elliott, Sweeney (Harris, 73.), Cogan, Dichio, Moore (Ifill, 45.).



eredmények, Premier League, 6., forduló
Southampton - Newcastle 1-2 (0-1)
gól:
A. Svensson (53.), illetve D. Prutton (45., öngól), Carr (57.)

Everton - Middlesbrough 1-0 (0-0)
gól:
Bent (47.)

Chelsea - Tottenham 0-0.