Vágólapra másolva!
A Fiorentina megszerezte az Udinese dán szélsőjét, Martin Jörgensent. A West Bromwich Albion új csatára a walesi válogatott Robert Earnshaw, aki a Cardiff Citytől érkezett 4,5 millió euróért.

A Real Betis szerződtette a Celta Vigo brazil középpályását, Edút, akinek vételára 5,5 millió font volt. A Liverpool állítólag érdeklődik a Mallorca védője, David Cortes iránt. Az Ajax Amsterdam leigazolta az argentin válogatott szélsőt, Mauro Damián Rosalest a Newell's Old Boystól.

A Hamburger SV a holland RKC Waalwijk védőjét, Khalid Boulahrouzt szemelte ki. Az 1. FC Nürnberg leigazolta az FC Basel középpályását, Mario Cantaluppit. A Valencia középpályása, Miguel Angel Angulo négymillió euróért az Arsenalba igazolt.

A Hamburger SV kölcsönvette a Standard Liege középpályását, Almani Da Silva Moreirát. Az FC Barcelona argentin támadója, Javier Saviola a szezon végéig kölcsönbe az AS Monacóba került. A Lille felbontotta két játékosa, Adekanni Olufadé és Marius Baciu szerződését.

A Lyon fiatal védője, Romain Sartre kölcsönbe a másodosztályú Lavalba került. Az Udinese cseh focistája, Marek Jankulovski a CSZKA Moszkvába tart. A Tottenham leigazolta a másodosztályú Coventry City védőjét, Calum Davenportot.