Vágólapra másolva!
Ahogyan azt várni lehetett, a Manchester United középpályása, Nicky Butt a Newcastle Unitedbe igazolt. Az Everton svéd középpályása, Tobias Linderoth az FC Köbenhavnbe tart.

A West Bromwich Albion megszerezte a Middlesbrough középpályását, Jonathan Greeninget. A Wolverhampton szenegáli támadója, Henri Camara a skót Celtickel tárgyal. A Birmingham City belga kapusa, Nico Vaesen két évvel meghosszabbította szerződését.

A Manchester United fiatal középpályása, Michael Stewart kölcsönbe a skót Heartshoz került. A brazil Santos válogatott játékmestere, Diego az FC Portóban kötött ki. A Hamburger SV cseh védője, Tomas Ujfalusi iránt a Fiorentina érdeklődik.

Az Eintracht Frankfurt albán középpályását, Erwin Skelát az Arminia Bielefeld csábítja. A Real Madrid az Internazionale kolumbiai védőjét, Iván Ramiro Córdobát is kiszemelte. A Tottenham bejelentkezett a Lens csatáráért, Olivier Thomert-ért. A Real Madrid kölcsönadta fiatal támadóját, Javier Portillót a Fiorentinának. A Lazio argentin támadóját, Claudio Lópezt a mexikói Club América szerezheti meg.