Vágólapra másolva!
Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Matthieu Flaminit, az Olympique Marseille korosztályos válogatott középpályását. A bajnok olimpiai bajnok nigériai támadója, Nwankwo Kanu az Aston Villába tart.

Dán védőt szerződtetett a Norwich City együttese, a Kanárikhoz Thomas Helveg érkezett. Mikael Nilsson már a jövő héten aláírja szerződését a Southamptonnal, a svéd labdarúgó ezt eredetileg három hónappal később szerette volna megejteni.

Az Atletico Madrid fontolgatja, hogy leigazolja a Manchester Unitedben szereplő Diego Forlant.

A Tottenham sem maradt le a fiatal tehetségek terén, a Spurs a svájci U19-es válogatott egyik oszlopát, a védekező középpályás Reto Zieglert csábította a szigetországba a Grasshopperstől.

Az egykoron Leverkusenben szereplő Jan Simak egy plusz egyéves szerződést kötött a cseh Sparta Prahával. 2007-ig meghosszabbította szerződését a német bajnok Werder Bremen francia középpályása, Johan Micoud.

Bölöni László, a Rennes szakvezetője bejelentette, csapata négy labdarúgót kíván szerződtetni, ám neveket hivatalosan még nem említett. A L'Equipe információja szerint az egyik kiszemelt Jean-Joel Perrier-Doumbé, az Auxerre 25 éves védője. A távozó Frédéric Piquionne helyettese a Portsmouth-tól érkező horvát csatár Ivica Mornar lehet.