Vágólapra másolva!
A Newcastle United három évre leigazolta Patrick Kluivertet az FC Barcelonától. Az angol csapat portugál középpályása, Hugo Viana egy évig kölcsönben a Sporting Lisszabonban fog szerepelni. Az Arsenal középpályása, Ray Parlour kijelentette, a Middlesbrough helyett a West Hamet választja, amennyiben elhagyja az Arsenalt.

A brazilok aranylabdás támadója, Rivaldo szerdán elutazott Athénba, hogy megbeszélje szerződésének a részleteit a görög Olimpiakosszal. A Benfica középpályása, Tiago megegyezett a Chelsea-vel, így Londonban folytatja pályafutását. A Crystal Palace két játékosa, Tony Popovic és Aki Riihilahti 2006-ig meghosszabbította szerződését. A dél-londoni klub Torghelle Sándor után a ferencvárosi Gera Zoltánt is leigazolná.

A Real Madrid elküldte képviselőit Londonba, hogy tárgyaljanak az Arsenal francia középpályásának, Patrick Vieirának a leigazolásáról. Az Európa-bajnok Trajanosz Dellasz nem tudott megegyezni a Chelsea-vel. Az Arsenal brazil csatára, Edu bevallotta, hogy elgondolkodik az FC Barcelona ajánlatán. A katalán klub szintén vinné a Liverpool finn védőjét, Sami Hyypiät.

Az argentin Claudio Lopez a Blackburn felé kacsingat. A másodosztályú West Ham United szívesen látná soraiban a Tottenhamnél feleslegessé vált ukrán csatárt, Szerhij Rebrovot. Az AS Roma élénken érdeklődik a Copa Americán parádézó brazil csatár Luis Fabiano iránt.

A Parma U21-es Európa-bajnok csatára, Alberto Gilardino megerősítette, hogy minden bizonnyal meghosszabbítja jelenlegi szerződését az olasz klubbal. A Monaco leigazolta Mohammed Kallont az Intertől. A Valencia megegyezett a parmai Emiliano Morettivel. A Fiorentina közel van a megegyezéshez a Juventus középpályásával, Enzo Marescával.

A Barcelona meghallgatja az Atlético Madrid Javier Saviolára tett ajánlatát. A Hansa Rostock támadója, Martin Max bejelentette a visszavonulását.