Vágólapra másolva!
Az RC Lens kameruni középhátvédje, Rigobert Song a török Galatasarayba igazolt. A Barcelona megegyezett a Celta Vigóval a brazil balhátvéd, Silvinho megszerzéséről, de a játékos csak akkor lehet a Barcáé, ha EU-s útlevele lesz.

A Portsmouth felvette a kapcsolatot a görög válogatott középpályással, Angelosz Baszinasszal. A Sochaux csatára, Mickael Pagis kétéves szerződést kötött a Strasbourggal. A Kaiserslautern horvát válogatott középpályása, Nenad Bjelica az osztrák élvonalbeli Admira Wacker Mödlingbe szerződött, vagyis Mátyus János csapattársa lett.

A spanyol élvonalba frissen feljutott Getafe a Zaragoza csatárát, Yordit szemelte ki. A Real Madrid állítólag Fernando Morientest használná fel a Portóval való tárgyalásokban Ricardo Carvalho megszerzése érdekében. A Numancia leigazolta az Osasuna középpályását, César Palaciost.

A Cagliari megszerezte a görög válogatott harmadik számú kapusát, Fater Katerjannakiszt az Olympiakosztól. A Juventus hivatalosan is elismerte, hogy érdeklődik a Parma támadója, Alberto Gilardino iránt. Az Olympique Marseille egyiptomi csatárát, Midót a Liverpool és a Southampton is vinné.

A PSG bejelentkezett a Le Mans csatáráért, Fabrice Pancrate-ért. A Werder Bremen a Celta Vigo szerb középpályását, Szasa Ilicsit figyeli. A PSG kapusát, Lionel Letizit az Espanyol csábítja. A Valladolid középpályása, Fernando Sales a Sevillába szerződött.

Fabio Capello, a Juventus vezetőedzője kijelentette, hogy a francia David Trezeguet biztosan nem távozik az együttestől, míg az eddig jobb oldali védőt játszó honfitársa, Lilian Thuram a jövőben középhátvéd lesz. A Birmingham City hároméves szerződést kötött a holland Mario Melchiottal.