Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokságon is látott cseh védő, Tomás Hübschmann a Sparta Prahából a Sahtar Doneckbe igazolt. A Bayer Leverkusen megszerezte a Milan világbajnok brazil védőjét, Roque Júniort.

Az Internazionale szerződtette a görög Olympiakosz csatárát, Lambrosz Hutoszt. A Leeds ír balhátvédje, Ian Harte a spanyol élvonal újoncához, a Levantéhez igazolt. A Crystal Palace megvette a Millwall ausztrál válogatott középpályását, Tim Cahillt.

A Bolton Wanderers bejelentkezett a veterán spanyol középhátvédért, Fernando Hierróért, aki az elmúlt szezont Katarban töltötte. Az Aston Villa hórihorgas támadója, Peter Crouch a Southamptonban köthet ki. Az FC Nantes megszerezte román Dinamo Bucuresti támadóját, Ionel Danciulescut.

Az FC Barcelona is kapcsolatba lépett az Eb gólkirályával, a cseh Milan Barossal. A Fiorentina legújabb kiszemeltje az Udinese dán középpályása, Martin Jörgensen. Az Arsenal harmadik számú portása, Rami Shaaban a francia Saint-Etienne-nél szerepel próbajátékon. A Tottenham Hotspur állítólag felajánlotta Hélder Postigát a Real Betisnek.

A Siena megszerezte a Juventus svájci utánpótlás-válogatott középpályását, Davide Chiumientót, illetve a Lazio veterán védőjét, Francesco Colonnését. A Lecce szerződtette a Milan középpályását, Samuele dalla Bonát, illetve a finn válogatott ifjabb Alekszej Jeremenkót.