Vágólapra másolva!
A Kicker értesülései szerint a Werder Bremen négyéves szerződést ajánlott Miroslav Klosénak, a kontraktus már csak a csatár aláírására vár, és a brémaiak a Sao Paulo brazil védőjével, Gustavo Neryvel is megegyeztek.

A Charlton Athletic a dán Akademisk BK utánpótlás-válogatott kapusát, Stephan Andersent teszteli. Az Atlético Madrid kinézte magának a Serie B-s Ternana chilei focistáját, Luis Jiménezt, aki iránt a Juventus is érdeklődik.

A dán Bröndby a Hansa Rostock svéd támadóját, Magnus Arvidssont szemelte ki. A Newcastle a másodosztályú Ipswich Town utánpótlás-válogatott csatárát, Darren Bentet szeretné megszerezni.

Az Atlético Madrid balhátvédje, Sergi egy évvel meghosszabbította szerződését. A Lazio argentin csatárát, Claudio Lópezt egykori klubja, a Valencia, illetve az Atlético Madrid is szeretné visszacsábítani a Primera Divisiónba.

A Barcelona az AS Monaco balhátvédjét, Patrice Evrát figyeli. Fernando Morientes kijelentette, hogy a szezon végeztével valószínűleg távozik az AS Monacótól.

A Helsingin JK középpályása, ifjabb Alekszej Jeremenko próbajátékon szerepel a Hamburgnál. A Lille OSC kölcsönadta brazil védőjét, Rafael Schmitzet az orosz Krilja Szovjetov Szamarának.