Vágólapra másolva!
Az osztrák kapus, Alex Manninger, akinek jelenleg nincsen klubja, a nyáron a skót Celtichez szerződhet. A jelenleg a Birmingham Citynél kölcsönben lévő Christophe Dugarry-t a Newcastle United szeretné elcsábítani.

A Real Madrid vezetősége nyilvánosságra hozta, hopgy Pedro Munitist a következő idényre is kölcsönadják a Racing Santandernek.

A Tottenham középpályását, Darren Andertont a Premiershipbe frissen feljutott Portsmouth csábítja. A Chievo Verona a Fulhamban futballozó japán középpályás, Inamoto Junicsi iránt érdeklődik.

A Benfica portugál válogatott középpályásért, Tiagóért az Arsenal után a Juventus és a Newcastle United is bejelentkezett. A Sevilla megszerezte a következő szezonra a spanyol másodosztályú Tenerife középpályását, Martít.

A Blackburn Rovers északír szélsője, Keith Gillespie a szezon végén ingyen távozhat a klubtól, és ez többek között a Birmingham és a Manchester City érdeklődését is felkeltette.

A Liverpool által a Bastiának kölcsönadott fiatal francia védőt, Grégory Vignalt a Lens és a Lyon is szeretné véglegesen megszerezni.