Vágólapra másolva!
Az Ajaxból kölcsönbe Sevillába szerződött a görög gólzsák Nikosz Mahlasz, a Manchester City a pletykák szerint a Bordeaux portugál válogatott csatárát, Pedro Pauletát szemelte ki magának. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

Akárcsak a múlt héten, a hét vége ismét a pályán zajló eseményeké volt, szombaton mindössze egyetlen transzfert ütöttek nyélbe: a görög Nikosz Mahlasz az Ajaxból kölcsönbe a Sevillába került.

Az átigazolási pletykák, híresztelések azonban ezen a napon sem pihentek. Angliában például arról írtak az újságok, hogy a Middlesbrough két focistát is szeretne szerződtetni a másodosztályú Derby Countytól: Craig Burley-t és Malcolm Christie-t, bár utóbbi focistáért a Fulham is bejelentkezett. A Leeds állítólag 200 ezer fontot ajánlott a Celtíc ír válogatott középpályásáért, Colin Healyért.

A Manchester City a pletykák szerint a Bordeaux portugál gólvágóját, Pedro Pauletát szemelte ki magának, bár a Girondins elnöke, Jean-Louis Triaud szerint az angolok csak az idejüket vesztegetik, mert nem adják el a csatárt. A Newcastle United védőkeresésében eljutott a Monaco mexikói focistájáig, Rafael Márquezig, aki szívesen távozna a nagyhercegségből.

A skót Rangersnél a próbajátékot követően elégedettek voltak a francia Jérome Bonnissellel, így a Bordeaux védője Glasgow-ba igazolhat. Chilében azt híresztelik, hogy az Universidad Chile játékosa, Mauricio Pinilla közel áll ahhoz, hogy az olasz Internazionaléba igazoljon.