Vágólapra másolva!
Fabio Capello, a Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője a spanyol fővárosba utazott, hogy tárgyalásokat kezdjen a Real Madriddal Fernando Morientes leigazolásáról.

A tréner vasárnap megtekintette a BL-címvédő és a Valencia összecsapását a Santiago Bernabeu-stadionban, majd hétfőn találkozik a királyi klub vezetőivel, hogy megbeszéljék a 26 éves csatár szerződtetésének feltételeit. Korábbi sajtóértesülések szerint a Real Madrid 25 millió eurót kér Morientesért.

Amennyiben a Romának sikerül megszereznie a spanyol támadót, akkor minden bizonnyal azonnal eladja az argentin Gabriel Batistutát valamelyik Premiershipben szereplő együttesnek, vagy esetleg a török Fenerbahcénak. Az üzlet könnyen létrejöhet, hiszen a klasszis egyre nehezebben viseli, hogy nem kap játéklehetőséget Rómában.

Négy gólt kapott Madridban a Valencia/sport/focivilag/20030105asevilla.html

Morientes az előző idényben még stabil kezdőjátékos volt a Realban, de ebben a szezonban csupán a negyedik csatárnak számít. Vicente del Bosque, a madridiak trénere szinte mindig Raúlnak és természetesen a nyáron szerződtetett vb-gólkirály brazil Ronaldónak szavaz bizalmat, csereként pedig rendszerint Gutit küldi pályára.