Vágólapra másolva!
Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil sztárja azzal vádolja Hector Cúpert, korábbi edzőjét, hogy tönkre akarta őt tenni.

"Miatta hagytam ott az Internazionalét. Ezt közöltem is vele. Megmondtam neki, hogy nem hiszek a munkájában. Ráadásul négyszer-ötször is azért szenvedtem kisebb sérüléseket, mert szándékosan nem tartotta be az orvosok útmutatásait. Egyértelműen rosszindulatú volt velem szemben" - nyilatkozott a la Gazzetta dello Sportnak az idei világbajnokság gólkirálya.

Ronaldohttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=6424Ronaldo passzív szexszel hangol a meccsekre/sport/focivilag/20020924ronaldo.html

Massimo Moratti elnökkel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy természetesen beszélt vele, közölte is álláspontját, a klubvezető azonban először azt hitte, csak azért méltatlankodik, mert így akar több pénzt kicsikarni. Később, amikor Cúper eltávolítását kérte, Moratti azt válaszolta, hogy tűrjön még egy darabig, az edzők úgyis cserélődnek.

"Én viszont nem akartam tovább várni. Elegem volt ebből a vezetői stílusból. Nála csak engedelmeskedni lehet. Soha nem mosolyog, nem beszélget senkivel - jelentette ki Ronaldo, aki szerint a csapatnak legalább a 60 százaléka utálja a vezetőedzőt. - Csalódtam Morattiban is, mert nem hitt nekem."

A világbajnok futballista ugyanakkor mondott pozitívumot is az interjú során. Méltatta például Christian Vierit, akivel nagyon jól megértette magát, és megemlítette azt is, hogy hálás Zinedine Zidane-nak, aki egyedüli játékosként látogatta őt, amikor a párizsi térdműtétje után lábadozott.