Vágólapra másolva!
Nem rejtette véka alá véleményét a Manchester United egykori legendás játékosa, George Best, amikor csapata idei formájáról kérdezték. Best szerint a jelenlegi együttes teljesítménye a vicckategóriába sorolható, s a bajnoki címre egyáltalán semmi esély nincs.

Az egykori északír válogatott George Best éles kritikával illette korábbi klubját, a Manchester Unitedet. A májátültetésen átesett klasszis korábban úgy nyilatkozott, reméli, kedvencei visszaszerzik a bajnoki címet, az elmúlt hetek történései alapján azonban már úgy véli, legjobb esetben is csak az FA-kupa-siker jöhet össze.

"A szezon kezdetén biztos voltam abban, hogy a Manchester United versenyben lesz a bajnoki címért. Tévedtem, amit produkálnak, az vicc. Keményen hangozhat, de a rengeteg sérült, a fegyelemhiány és az instabil háttér ezt tette a csapattal. A bajnoki cím már nem realitás. Európában a Real Madrid legyőzhetetlennek tűnik, bár a Liverpool meglepheti. Jelenleg a Leeds, a Chelsea és a Newcastle is simán felülmúlja a MU-t, ezzel szerintem véget ért egy nagyszerű éra" - véli Best.

Premiership 2002/2003 - menetrend/sport/focivilag/20020815premiership.htmlA Premiership állása/sport/focivilag/20020921apremiership.html

Az egykori kitűnő csatár szerint sok játékos, éppen a neve miatt, többet enged meg magának a kelleténél, s a játékvezetők is elnézőek velük szemben. "Őrület, hogy olyan játékosoknak, mint Thierry Henry vagy David Beckham elnézik a szándékos könyöklést. Viselkedésükért mindegyiket legalább egy meccsről el kellene tiltani. Világklasszisként inkább példát mutathatnának csapattársaiknak."